För proffs inom industri och lager

Bänkbord Dante Komposit, med ryggstöd, för 6 personer, längd 1770 mm grå

Art.nr: 12-746509

Med ryggstöd för 6 personer, återvunnet material

13 530 kr
Exklusive moms (Inkl moms 16 912 kr)
Sänds från vårt lager inom 2 veckor

BeskrivningBänkbord Dante Komposit, med ryggstöd, för 6 personer, längd 1770 mm grå

Bänkbord Dante Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm grå, är en smart och praktisk lösning för utomhusmiljöer, där bord och bänk kombineras i en enda enhet för att skapa en bekväm och funktionell sittplats.

Det som verkligen gör Dante Komposit utmärkt är dess hållbarhet och miljövänlighet. Detta bänkbord är designat för att erbjuda stadig och tålig kvalitet samtidigt som vi minimerar dess påverkan på miljön. Tillverkat av nästan 100% återvunnet material, behöver du inte göra avkall på kvalitet och estetik när du njuter av denna utemöbel.

Dante Komposit är också otroligt lätt att underhålla, vilket sparar tid och ansträngning. Plankorna är utformade för minimal skötsel, vilket gör det till den perfekta lösningen för både privata och kommersiella utomhusmiljöer där hållbarhet och effektivitet är viktiga faktorer.

Dess robusta design gör att bänken klarar olika väderförhållanden och kan användas under lång tid. En betydande egenskap hos Dante Komposit är användningen av återvunna material. Plankorna tillverkas av återvunna plastförpackningar och överblivet tyg från kläder och industrin, vilket bidrar till att minska avfallsmängden och främja resursbevarande.

Skapa en elegant och miljövänlig utomhusmiljö med Dante Komposit. Dess balanserade färgpalett med matta färger ger en stilfull touch till ditt utomhusutrymme.

SpecifikationerBänkbord Dante Komposit, med ryggstöd, för 6 personer, längd 1770 mm grå

Färg grå
Färg silver
Material plast
Material stål
Längd (mm) 1770
Bredd Bordsbredd: 760 mm
Höjd Bordshöjd: 730 mm
Material återvunnen plast
Sittdjup 245 mm
Sitthöjd 450 mm
Totaldjup 1850 mm
Vikt 142.1 kg
Antal sittplatser 6 st
;