Hopfällbart & Fällbart Bord

Läs mer
per sida
Visning
 varianter
Spandextyg
  • Överdrag till ståbord ø 600 mm, vit
 varianter
  • Överdrag till fällbord 1830x760 mm, svart
 varianter
Skräddarsydda stretchöverdrag som passar barbord och ståbord med en diameter på ø800.
  • Skräddarsydda stretchöverdrag
  • Passar barbord och ståbord med diameter på ø800

Hopfällbart & Fällbart Bord

Vid köp av ett hopfällbart eller fällbart bord är det viktigt att först tänka på hur bordet ska användas. Det absolut vanligaste användningsområdet för ett hopfällbart bord är vid fest eller tillfälliga event, men det finns så klart andra sätt att använda ett fällbart bord också! Varför inte ha ett fällbart bord i tentasalen när det behövs extra sittplatser, eller ett partybord som en tillfällig avlastningsyta? Möjligheterna är många! Vi på Runelandhs har ett brett utbud av hopfällbart bord, fällbart bord eller partybord för alla typer av behov, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Tips vid köp av hopfällbart eller fällbart bord

Våra hopfällbara eller fällbara bord finns i två olika utförande, hopfällbart bord av trä eller fällbart bord av plast. Vi har två olika varianter av hopfällbart bord i trä, den klassiska varianten med träben och en variant med ben av metall. Även om funktionen är likvärdig på både två, finns det vissa skillnader mellan borden. Varianten av fällbart bord med träben har ett mellanstag längst upp mellan benen på kortsidan som ger den extra stabilitet när den står uppfälld. Dock gör mellanstaget att man inte kan riktigt sätta människor på kortsidorna utan att deras ben riskerar att bli inklämda, något som tål att tänka på! Partybordet med metallben har inte samma stabilitet, men i gengäld går det att sätta människor på kortsidan istället vilket utökar antalet personer man kan sätta runt ett bord. Hopfällbart bord i plast är den sista varianten vi har i vårt sortiment. En fördel med ett fällbart bord i plast är att skivan blir extra stryktålig. Bordet tål mer vätska än trävarianterna och väger minst i vikt av alla våra hopfällbara och fällbara bord. Dock ska man tänka på att ett plastbords yta inte är lika vacker som ett träbords, och kan med fördel täckas över av en duk eller liknande.

Vad är skillnaden mellan de olika bordsytorna

Ytorna på våra bord finns i tre olika utföranden, oljeimpregnerad board, laminat eller av plast. Den oljeimpregnerade boarden är den absolut enklaste ytan vi har till vårt ihopfällbart bord. Spills vätska på ytan kommer oljan att ”blomma ut” vilket skapar en fläck på ytan. Det är inget som påverkar funktionen på bordet på något sätt, men det gör att ytan inte ser lika fräsch ut efter ett tag. En enkel lösning är att täcka över bordet med en duk, det skapar ett trevligt och inbjudande utseende vid festen. En skiva klädd med laminat klarar vätskor bättre än den oljehärdade boarden. Det är en vacker yta som man utan problem kan använda sig av utan att behöva en duk eller liknande, och den finns i flera olika utföranden på träslaget. Plastytan är den absolut stryktåligaste ytan av alla våra hopfällbara och fällbara bord som vi har. Plastytan är gjord av återvunnen plast vilket ger ytan ett lätt ljusgrått utseende, men man kan med fördel täcka över ytan med överdrag som finns att köpa som tillbehör. Alla tillbehören är figursydda och är enkla att använda sig av då dom är tillverkade av spandex och stretchar enkelt ut sig över bordet.

Har du frågor eller funderingar kring fällbart bord?

Är du osäker på vilken typ av hopfällbart eller fällbart bord som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;