För proffs inom industri och lager

Skrivtavla Lintex Mood i glas, BxH 300x300 mm, Ljusgrå

Art.nr: 12-588280

Alltid minst 7års garanti

620 kr
Exklusive moms (Inkl moms 775 kr)
Sänds från vårt lager inom 3-4 veckor

BeskrivningSkrivtavla Lintex Mood i glas, BxH 300x300 mm, Ljusgrå

Skrivtavlor med inspirerande färger som skapar karaktär i konferensrummet

Skrivtavla Mood kan du kombinera med utvalda färger och flera storlekar allt efter ditt eget tycke och smak. Tidlös design med magnetfunktion. Optiskt glas med låg järnhalt, ger ett helt klart glas utan gröna toner och en exakthet i färgerna jämfört med vanligt standardglas.
Mood är en minimalistisk, stilren och magnetbärande skrivtavla i glas, som finns i 10 olika färger. Den svävande känslan förstärks genom de dolda beslagen och avsaknaden av ram. Genomfärgat optiskt glas i 5 mm tjocklek med plåtklädd baksida och dold upphängning.

Tavlan kan användas som den är, eller kombineras med tavlor i andra storlekar och färger. Förrutom sin funktion skapar tavlan ett eget, speciellt uttryck till rummet. Mood finns i sju olika kvadratiska eller rektangulära storlekar. Det går att montera tavlorna helt intill varandra eller med mellanrum, allt efter egna önskemål.

Mood finns i en hel palett av färger, som du kan kombinera och sätta samman på en mängd olika sätt. Om du vill kan du även välja tavlan i en helt egen färg och på så sätt skapa helhet med ditt företags identitet.


- Magnetfunktion, behövs extra starka magneter (se tillbehör).

Den här produkten har fått ett nytt art.nr.
Tidigare hade den art.nr. 435371

SpecifikationerSkrivtavla Lintex Mood i glas, BxH 300x300 mm, Ljusgrå

Färg grå
Material glas
Bredd (mm) 300
Höjd (mm) 300
;