För proffs inom industri och lager

Laptopstöd Sun-Flex Easydesk Rise, vit

Art.nr: 12-653678

I två olika utföranden

2 335 kr
Exklusive moms (Inkl moms 2 919 kr)
På lager - skickas inom 48 timmar

BeskrivningLaptopstöd Sun-Flex Easydesk Rise, vit

Laptopstöd Sun-Flex Easydesk Rise, vit. Laptopstöd Sun-Flex Easydesk Rise är ett laptopstöd som gör arbetsdagen enklare, friskare och bekvämare, oavsett om du jobbar hemma, på kontoret eller på verandan i solen.

Med Easydesk Rise skapar du en komplett ergonomisk arbetsplats snabbt och gör vilken platt yta som helst till det perfekta arbetsbordet. Med sina 10 olika individuellt justerbara höjdlägen, ger laptopstödet den rätta arbetshöjden, var du än står. Du sätter upp stativet på några sekunder och plockar ihop det minst lika snabbt.

Kommer med två avlastningsytor, varav en är stor nog för att få plats med både externt tangentbord och mus, samt med hängkrokar för iPad och eller telefon vilket gör att du får en komplett arbetsstation i ett paket, alla delar ingår. Med gediget material, stabil konstruktion med låsanordning, tål Laptopstöd Sun-Fflex Easydesk Rise hög belastning utan att det ger avkall på vare sig stabilitet eller säkerhet. Stativet finns i två utföranden: Natural Black (svart) eller Natural White (vit).

SpecifikationerLaptopstöd Sun-Flex Easydesk Rise, vit

Färg vit
Material trä
Bredd (mm) 700
Max belastning (kg) 70
Antal hyllplan 2
Bänkskiva Hyllplan övre: 350x230mm Hyllplan nedre: 700x300mm
Totalbredd 700 mm
Totaldjup 400 mm
Totalhöjd 760 mm
;