Meny

Runelandhs advantages

Edge Plus golvskärm 1350x800 m m, Ljusgrå, Vit

Art.nr: 12-588006
1 965 kr
Exklusive moms (Inkl moms 2 456,25 kr)
Sänds från vårt lager inom 3-4 veckor

Beskrivning Edge Plus golvskärm 1350x800 m m, Ljusgrå, Vit

Modern skärm med enkel och ren design, samtidigt tilltalande för det flexibla kontoret. Skärmarna dämpar effektivt störande ljud som uppstår i kontorslandskap. Golvskärmen är uppbyggd på en massiv trästomme med ljudabsorberande fyllning.Välj fötter efter eget tycke. Vi har flera attraktiva modeller att välja mellan. Exempelvis, T-fot ArcT-fot Blade, U-fot och rund fot. Samtliga är tillverkade i aluminium eller svartlackerade. Se tillbehör. Höjden är 20 mm för alla utom U-fot Tub som är 130 mm.Design Christian Halleröd.OBS. Glöm ej ange tygfärg och färg på kantlist vid beställning  • Inbyggda magneter ger golvskärmen en unik kopplingsfunktion. För 3 och 4-vägskopplingar används magnetbärande kopplingsbeslag.

  • Fötter och beslag i aluminium eller svarta.

  • Tjocklek: golvskärm 40 mm.

  • Polyestertyg som standard, slitstyrka 50.000 Martindale.

  • Höjd mått inkl. fötter á 20 mm.

  • Trästomme med ljudabsorberande A-klassad polyeterfyllningSätt extra touch på skärmen genom valet av den släta kantlisten!Koppla ihop dina skärmar
Behöver ni koppla ihop era skärmar så har vi 4 olika standardkopplingar att välja på. Kopplingarna består av en underdel som skruvas upp i skärmen och en överdel som kopplar mot dem inbyggda magneterna. Tänk på att alla kopplingar behöver kompletteras med 1 st fot.+ Vi kan även erbjuda Edge Plus i Blazer ulltyg eller i eget kundtyg! Kontakta våra säljare för mer information och offert.


Den här produkten har fått ett nytt art.nr.
Tidigare hade den art.nr. 435500

Specifikationer Edge Plus golvskärm 1350x800 m m, Ljusgrå, Vit

Färg vit
Färg grå
Material textil
Bredd (mm) 800
Höjd (mm) 1350