Papperskorgar & Källsortering

Läs mer

Populära produkter i Papperskorgar & Källsortering

I flera varianter, hög kvalité
 24 varianter
Från 2 735 kr
Smidiga och enkla källsorteringsskåp med praktiska vipplådor. skåpen kan med fördel hängas på vägg.
 varianter
Från 1 175 kr

Papperskorgar & Källsortering

Dagens moderna kontor ställer höga krav på möjligheten att källsortera och hantera avfallet på rätt sätt. Det är lika självklart på kontoret som på hemmet och nödvändigt för vårt klimat och miljö. Du bör därför se till att det finns rätt förutsättningar för källsortering med rätt utrustning och produkter som praktiska papperskorgar i hållbart material och källsorteringskärl och miljöstationer. Runelandhs erbjuder ett stort sortiment av produkter och tillbehör för effektiv avfallshantering.

Källsortering med rätt produkter för din arbetsplats

Med rätt typ av produkter för din arbetsplats och efter de behov ni har, skapar ni både trivsel på kontoret då ni kan hålla ordning samtidigt som ni gör en insats för miljön. Vi rekommenderar därför att du placerar ut papperskorgar och pedalhink på de platser där det finns ett behov och utrymme. Allt för att underlättar för de anställda att kunna slänga det som de vill bli av med under dagen. I vårt sortiment hittar du allt från produkter som lämpar sig inomhus vid skrivbordet, i köket och lunchrummet, till papperskorgar som tål att stå utomhus.

Vi har också ett stort och brett utbud av produkter för källsortering som källsorteringskärl och källsorteringsskåp. Dessa hjälpmedel underlättar för dig och dina kollegor så att ni kan hantera det avfall som finns på arbetsplatsen. Genom att se till att dessa finns tillgängliga i samtliga utrymmen och på platser där ni behöver dem, gör ni det att enkelt för alla att slänga och sortera i rätt kärl.

Kontakta oss om du har några frågor och funderingar gällande papperskorgar och avfallshantering!

Är du osäker på vilken typ av papperskorg som passar för just din källsortering? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter inom källsortering och rätt papperskorgar för din arbetsplats. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar på vad som passar bäst och fungerar bäst i er arbetsmiljö. Är det någon produkt du undrar över eller du saknar, får du gärna fråga oss - du kan nå oss via telefon, chatt eller mail!

;