Kondator Conceptum Toolbar - Tillbehör till ditt skrivbord

Läs mer
per sida
Visning
 varianter
För montage på bord
 • Fristående montage
 • Stort urval av tillbehör
 varianter
1, 2 eller 3 leder
 • Olika storlekar och färger
 varianter
Finns i två olika färger
 • Olika storlekar och färger
 varianter
3 st c4-fack i olika färger
 • Brev-/pappershylla
 varianter
Pärmhållare med 3 fack som passar till toolbar vägg- och bordsprofil. vita eller silverfärgade.
 • Pärmhållare 3 fack, silver
 • Passar till toolbar vägg- och bordsprofil
 varianter
Passar till toolbar vägg- och bordsprofil. c5 och c4.
 • Passar till toolbar vägg- och bordsprofil
 varianter
Olika storlekar och färger
 • Platsbesparande
 • Praktisk förvaring
 varianter
Passar till toolbar vägg- och bordsprofil. silver eller vit.
 • Passar till toolbar vägg- och bordsprofil

Kondator Conceptum Toolbar - Tillbehör till ditt skrivbord

Har du behov av att få bort onödiga kablar och skärmar från ditt skrivbord? Med Kondator Conceptum Toolbar får du enkelt och smidigt upp dina skärmar från skrivbordet och frigör mer yta. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av tillbehör till Kondator Conceptum Toolbar, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Så fungerar Kondator Conceptum Toolbar

Med Conceptum Toolbar får du en snygg och smidig lösning som frigör mer yta på ditt skrivbord. Så hur fungerar Kondator Conceptum Toolbar? Du bygger ihop din Toolbar efter ditt eget behov, börja först med att bestämma hur höga pelare du behöver. Pelarna fäster du en mellanskena på där du fäster övriga tillbehör, pelare och mellanskena går att få i flera olika storlekar. Vill du inte använda dig av pelare på din Conceptum Toolbar? Det går även att fästa direkt på en skärmvägg istället. Som tillbehör till Kondator Conceptum Toolbar finns bland annat monitorfäste och gasfjädrad monitorarm. Med hjälp av de här två tillbehören kan du enkelt få upp dina skärmar vilket frigör utrymme på ditt skrivbord. Ytterligare tillbehör i form av sorteringsfack, tidsskrifthylla, laptophylla eller andra typer av lösningar går att lägga till, det är endast din fantasi som sätter gränsen!

Kondator Conceptum Toolbar är en utmärkt lösning för dig som vill få ordning och reda på ditt skrivbord alternativt behöver frigöra mer skrivbordsyta.

Har du frågor eller funderingar kring Kondator Conceptum Toolbar?

Är du osäker på vilken lösning av Kondator Conceptum Toolbar som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;