Kontorstillbehör & Kontorsutrustning

Läs mer

Populära produkter i Kontorstillbehör & Kontorsutrustning

Lättrullade hjul tar dig dit du vill, när du sedan ställer dig på kickstepen fälls hjulen in så att den står stadigt. flera färger.
 varianter
Från 830 kr
Allt som behövs för ditt skrivbord
625 kr
För montage på bord
 varianter
Från 1 355 kr
Kabelränna med elegant design. konvex front som passar alla miljöer och typer av bord. välj bland flera storlekar och färger.
 varianter
Från 650 kr
Ta kontroll över era papper och handlingar, bra överblick och tydlig exponering. liggande och stående.
 10 varianter
Från 230 kr
Komplett bordsställ för snabb tillgång till informationen som du använder dagligen. olika färger.
 varianter
Från 1 055 kr
Lättanvänd dokumentförstörare med hög säkerhet
5 345 kr
Neutralt vitt ljus
1 535 kr
Luftgenomströmning 310 m3/h
4 930 kr

Kontorstillbehör & Kontorsutrustning

För att kunna genomföra ditt arbete på kontoret på bästa sätt är det viktigt att du har rätt tillbehör och utrustning inom kontorstillbehör och kontorsmaterial. Runelandhs har ett stort utbud av tillbehör och utrusning för ditt kontor, allt från skrivbordsbelysning och monitorhållare till fläktar och dokumentförstörare.

Får arbetsro och ordning med rätt kontorsmaterial

Sitter du vid ett skrivbord hela dagen är det viktig att du har den utrustning och kontorsmaterial du behöver för att du ska känna att du kan hantera dina arbetsuppgifter och fokusera på det du ska göra.

Vi vet att det är viktigt med ergonomiska hjälpmedel för att du inte ska få ont och få förslitningsskador. Du kanske behöver ett handledarstöd eller en ergonomisk mus? I vårt sortiment finns det handledsstöd och underarmsstöd för ditt tangentbord som ger stöd när du sitter vid datorn. Det finns även produkter som hjälper dig att hålla ordning som en inbyggd i QI-laddare i skrivbordet för att ladda telefonen och med dokumenthållare som bordsställ, väggstativ och väggställ så att du kan läsa av dokument samtidigt som du arbetar Under varma sommardagar kan en fläkt hjälpa dig att förbättra luften och hålla igång luftcirkulationen .

Vill du veta mer om vilka kontorstillbehör och vilken kontorsutrustning du behöver?

Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs om du har frågor och funderingar eller om du saknar något på vår hemsida? Vi har alltid möjligheten att ta fram fler alternativ och hjälpa dig med lösningar. Du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

;