Kontorsstolar & Stolstillbehör

Läs mer

Populära produkter i Kontorsstolar & Stolstillbehör

Hög ergonomi, med återvunnet tyg
 varianter
Från 6 230 kr
Stolsunderlägg med slät antiglidbehandlad baksida. transparent golvskydd i 2 mm pvc-plast. flera storlekar.
 varianter
Från 595 kr

-15% RABATT!

Lxb 900x700 mm, svart
756 kr
En sittboll hjälper dig att aktivera magmusklerna, sidomusklerna och ryggmusklerna medan du sitter.
 14 varianter
Från 1 455 kr

Kontorsstolar & Stolstillbehör

För att du ska trivas på ditt arbete och få en bra arbetsdag behöver du ha de verktyg som för att skapa en trivsam och ergonomisk arbetsmiljö. Med en bra och ergonomisk kontorsstol, ett skrivbord som är anpassat efter dina behov, golvskydd och ståmatta skapar du rätt förutsättningar. Runelandhs har ett stort utbud av stolar och sittmöbler för kontoret och arbetsplatsen. Välj mellan ergonomiska kontorsstolar, sadelstolar, balansstolar och sittbollar.

Ergonomisk arbetsmiljö med rätt kontorsstol

Att sitta rätt under din arbetsdag ökar ditt välmående. Med en ergonomisk kontorsstol eller skrivbordsstol för du en sittställning som är bra för dig och ger rätt förutsättningar för en bättre hälsa och minimerar risken för arbetsskador.

Våra stolar har en tilltalande design som gör att de blir en trevlig inredningsdetalj på kontoret. Om du sitter ner mycket under arbetsdagen, sliter du på golvet under stolen. Därför är det viktigt med ett golvskydd som skyddar golvet. Ett fotstöd är bra om du känner att du behöver få upp benen i rätt nivå. Det är extra bra för dig som är kort då det är bra att avlasta benen om du inte når ner med fötterna.

Det är viktigt med en varierande arbetsställning då det ökar blodcirkulationen och skapar en rörelse i kroppen. Står du ofta upp ofta vid ett höj- och sänkbart skrivbord, är en ståmatta något som du bör ha. Den ger ett avlastande stöd för dina leder och knän och gör att du kan stå upp under längre perioder.

Vi har flera alternativ om du vill få en mer ergonomisk sittställning under arbetsdagen. Med en sittboll, balansstol och sadelstol får du en bättre sittställning då dessa hjälper dig att arbeta med överkroppen för att stabilisera din överkropp. Du får ett mer aktivt sittande och får hjälp att bygga upp din muskulatur. Det ger en bättre hållning och kommer att förebygga arbetsskador.

Rätt utrustning för din kontorsmiljö – vi hjälper dig!

Har du frågor och funderingar gällande kontorsstolar och skrivbordsstolar samt annan utrustning som behövs för att du ska få en ergonomisk arbetsmiljö? Kontakta oss, så hjälper vi dig. Du kan ringa, chatta eller maila oss - vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

;