Kontorsförvaring

Läs mer

Populära produkter i Kontorsförvaring

Klassiska skrivbordshurtsar för placering under skrivbordet. utrustade med hjul och centrallås som standard.
 varianter
Från 1 755 kr
Flexibelt förvaringskoncept för kontor där du kombinerar färger, insatser, dörrar och hyllor som du själv önskar.
 20 varianter
Från 1 125 kr
Praktiska och rejäla bänkskåp i bok, björk eller vit
 10 varianter
Från 2 745 kr
Kraftiga och rejäla ritningsskåp med 6 lådor i a1- eller a0- format.
 varianter
Från 8 335 kr
Litet vägghängt skåp med vitrin. bredd 400 mm. glasdörr i härdat glas som går att få både höger- eller vänsterhängda. flera storlekar.
 varianter
Från 3 135 kr

-15% RABATT!

Extra reptålig pulverlackering
 varianter
Från 2 150 kr
Kraftiga och rejäla säkerhetsskåp för dig som både behöver brandskydd och stöldskydd. flera storlekar.
 varianter
Från 4 130 kr
Prisvärt nyckelskåp som finns i flera storlekar. levereras komplett med nyckelbrickor som kan märkas individuellt.
 varianter
Från 685 kr
10-fack, med eller utan eluttag
 varianter
Från 9 230 kr

Kontorsförvaring

Skapa ordning och reda på ditt kontor så att du kan jobba mer effektivt, får bättre arbetsro och öka din koncentration. Med kontorsförvaring som är både praktiskt och en snygg möbel, skapar du en inspirerande och trivsam arbetsmiljö för både dig och dina kollegor. Runelandhs har ett stort utbud av hurtsar och skåp för din arbetsplats.

Våra tips på hur du förbättrar din kontorsförvaring

Rätt förvaring på kontoret

Beroende på hur ditt kontor ser ut och vilka behov du har, finns det olika lösningar. Med rätt typ av kontorsförvaring får du bättre ordning och reda på ditt kontor och det hjälper dig att hitta det du behöver lättare när du vet var och hur det förvaras.

En skrivbordshurts med hjul är ett bra alternativ om du sitter vid ett skrivbord då du både enkelt kan flytta runt den och få in den under skrivbordet. Behöver du mer förvaring och en mer permanent sådan, kan en kontorshylla eller en bokhylla vara ett bättre alternativ. En bokhylla har bättre plats för pärmar och böcker än du ges möjlighet sväljer mer pärmar och böcker än en hurts, vilket gör den perfekt för de tillfällen man har ett större behov. Du kan även köpa dörrar till en del av våra bokhyllor och det finns även varianter med jalusi eller skjutdörrar. Dessa gör att hyllan inte tar upp lika mycket plats vid användning, då dörren inte svängs ut i rummet. Behöver ni en mer permanent förvaring av dokument, pärmar och mappar, är ett arkivskåp eller ett plåtskåp en bra lösning. De finns dessutom med låsbara alternativ. Dessa kan du även få i en brandskyddad variant och är det givna alternativet när du behöver skydda dina dokument och försäkra dig om att de säkra från brand och andra olyckor. plåtskåp får du en låsbar kontorsförvaring som håller för mycket slitage.

Rena ytor med kontorsförvaring

För att få en trivsam arbetsplats med ordning och reda, ska det finnas förvaring som är anpassad efter de olika behov som finns hos de anställda. Det ska finnas möjlighet med en kontorsförvaring som ger dig möjlighet att få rena ytor då du kan ställa och lägga undan både arbetsrelaterade saker som privata saker som väskor och annat. För att få rent i lokalen och skapa öppna ytor, kan du planera så att skåp och annan förvaring döljs bakom dörrar och i korridorer.

Vilken förvaring passar din verksamhet bäst?

Runelandhs har hjälpt företag i mer än 50 år med inredning av kontor, lager och industri och vi hjälper dig gärna att hitta rätt kontorsförvaring. Hittar du inte det du söker eller har du frågor och funderingar? Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig.

;