Helge Nyberg AB -

Specialisten på intern materialhantering

I över ett halvt sekel har våra svensktillverkade Ergobjörnvagnar bidragit till en förenklad materialhantering och en god lönsamhet.

Sedan starten 1958 har vi på Helge Nyberg AB haft fokus på effektivitet och ergonomi för våra användare. En direkt följd av bättre materialhantering, är nämligen att risken för farliga lyft och skadliga rörelser minimeras.

Vi nöjer oss inte med att tillverka bra produkter. En lösning från oss ska alltid addera värden för våra kunder. Innan de gör det lämnar de inte vår utvecklingsavdelning eller produktion. Beviset på våra standardvagnars kvalitet är att vi kan ge livstidsgaranti. Skulle vagnarna börja gå sönder efter ett par hundra år får vi väl se över garantitiden. För det är aldrig kvaliteten som kostar - det är bristen på den.

Genom vårt nära samarbete med många olika kunder och branscher med de mest skiftande krav och behov, har vi byggt upp en unik kompetens. En kompetens och erfarenhet du kan lita på. För vi vet vad vi kan. Och vad vi inte kan. Det är det som gör Helge Nyberg AB till specialisten på intern materialhantering.

Se våra övriga leverantörer och varumärken >

Läs mer om Helge Nyberg AB på deras hemsida >

Visa sida: