Eden Wood AB

Eden Wood har funnits i branschen sedan 70-talet, produkter har varit uppskattade och populära sedan starten mycket tack vare deras jämna och utmärkta kvalité och deras flexibla sortiment. Idag arbetar företaget med många distributörer av utemöbler till offentliga och privata utemiljöer.

Eden Wood arbetar ständig med att utveckla nya produkter, de strävar efter enkelhet kombinerat med funktionalitet och god design i alla våra produkter. De säljer utebord  och parkbänkar i samtliga nordiska länder samt en rad europeiska länder.

De använder sig endast av svenskt kvalitetsvirke vid tillverkningen av deras utemöbler och fritids- produkter. Virket kommer uteslutande från träd som sakta och tålmodigt har vuxit sig starka, från FSC-certiferade skogar i områden med arktisk kyla under de långa vintermånaderna och med midnattssol under den korta sommarperioden. Träprodukter från Eden Wood är vana vid tuffa förhållanden och är en garanti för bra kvalité. Med picknickbord och utebänkar från Eden Wood får du utemöbler som tål tuffa miljöer och kräver lite underhåll. Det är stora fördelar som vi och våra kunder värderar högt. 

De kombinerar deras traditionella arbetsmaterial, furu också med andra olika material i form av stål, laminat (HPL) och betong.

Bänkbord och picknickbord >>

Läs mer om Eden Wood på deras hemsida >>