För proffs inom industri och lager

Arbetssko stövel Arbesko 50562, stl 38

Art.nr: 12-651145

Dubbelt varmfodrad skyddsstövel

2 895 kr
Exklusive moms (Inkl moms 3 619 kr)
Slut för säsongen

BeskrivningArbetssko stövel Arbesko 50562, stl 38

Arbetssko stövel Arbesko 50562, fodrad
50562 är en dubbelt varmfodrad skyddsstövel med både ullfoder och Thinsulate®. Impregnerad och utrustad med en slitstark dragkedja med bälg som inte släpper in snöslask. Speciellt framtagen värmeisolerande aluminiumtåhätta – patenterad lösning med fleece mellan tåhätta och skinn. Extra rymlig modell med mjukt, metallfritt spiktrampskydd. Dessutom en slitstark slitsula i nitrilgummi med mycket bra fäste.

Arbetsmiljö: Service, Bygg, Lätt industri, Tung industri, Vinter
Skyddsklass: EN ISO 20345:2011, S3, CI, HRO, SRC
Tåhätta: Värmeisolerande aluminiumståhätta
Spiktrampskydd: Mjukt metallfritt spiktramp i textil
Ovandel: Fullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn med detaljer i tålig Cordura® och reflex på skaftet. H2O Blocker – slitstark dragkedja med bälg i starkt, vattentätt nylonmaterial.
Foder: Värmande ullfoder och värmeisolerande Thinsulate®.
Innersula: Formpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med mjukt metallfritt spiktrampskydd och metallfri gelänk i hålfoten för extra support och stabilitet på ojämnt underlag, t.ex. när du står på en stege eller byggställning. Inläggssula med PU-skum för riktigt bra dämpning av hela foten.
Mellansula: I mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
Slitsula: Tålig och halksäker sula i värmebeständig nitrilgummi med adderad mjukhet som ger extra bra fäste i kalla temperaturer. (OBS!: storlekarna 35-37 har en slitsula i RPU som inte är värmebeständig.)
Stängning: Dragkedja
Passform: Extra rymlig

SpecifikationerArbetssko stövel Arbesko 50562, stl 38

Färg svart