För proffs inom industri och lager

Arbetssko Arbesko Umeå 959, Stl 40

Art.nr: 12-651029

Skön och varmfodrad skyddskänga

2 930 kr
Exklusive moms (Inkl moms 3 662 kr)
Sänds från vårt lager inom 3-4 dagar

BeskrivningArbetssko Arbesko Umeå 959, Stl 40

Umeå 959 är en skön och varmfodrad skyddskänga med 100% återvunnet värmeisoleringsmaterial (Primaloft®BIO-foder) och fullnarvigt skinn som står emot väta. Byggd för att ge stöd, dämpning och komfort. Slitstark och värmebeständig sula som ger extra bra fäste i kalla temperaturer.

Arbetsmiljö: Bygg, Tung industri, Vinter
Skyddsklass: EN ISO 20345:2011, S3, WR, CI, HRO, SRC
Tåhätta: Lätt aluminiumtåhätta.
Spiktrampskydd: Mjukt metallfritt spiktramp i textil
Ovandel: Fullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn som tål väta upptill 8 timmar. Slitskydd på tån och detaljer av tålig Cordura®.
Foder: Primaloft®BIO: 100% återvunnet och nedbrytningsbart syntetisk fiber. Snabbtorkande, slitstark Cambrelle® och ventilerande mesh.
Innersula: Formpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med Ortholite® X-40 inläggssula, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
Mellansula: I mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
Slitsula: Tålig, värmetålig och halksäker sula i värmebeständig nitrilgummi som tål upp till 300 °C och ger mycket bra fäste på alla typer av underlag.
Stängning: Snören
Passform: Mycket rymlig

SpecifikationerArbetssko Arbesko Umeå 959, Stl 40

Färg grön
Färg svart
Färg Svart/Limegrön
Utförande Storlek 40