För proffs inom industri och lager

Bänkbord Erik Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm grön

Art.nr: 12-746616

Bänkbord med ryggstöd för 6 personer, grönt retexmaterial

15 130 kr
Exklusive moms (Inkl moms 18 912 kr)
Sänds från vårt lager inom 2 veckor

BeskrivningBänkbord Erik Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm grön

Bänkbord Erik Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm grön, erbjuder en smart och praktisk lösning för utomhusmiljöer genom att kombinera bord och bänk i en enda enhet, vilket skapar en bekväm och funktionell sittplats.

Det som särskiljer Erik Komposit är dess imponerande hållbarhet och miljövänlighet. Vi har noggrant utformat detta bänkbord för att erbjuda stadig och tålig kvalitet samtidigt som vi minimerar dess påverkan på miljön. Tillverkat av nästan 100% återvunnet material, behöver du inte kompromissa med kvalitet och estetik när du njuter av denna utemöbel.

En annan fördel med Erik Komposit är den enkla underhållningen. Plankorna kräver minimal skötsel, vilket sparar både tid och ansträngning. Oavsett om det används i privata eller kommersiella utomhusmiljöer, är detta bänkbord den perfekta lösningen när hållbarhet och effektivitet är viktiga faktorer.

Den robusta designen på Erik Komposit gör att bänken klarar av olika väderförhållanden och kan användas under lång tid. En betydande egenskap hos detta bänkbord är användningen av återvunna material. Plankorna tillverkas av återvunna plastförpackningar och överblivet tyg från kläder och industrin, vilket bidrar till att minska avfallsmängden och främja resursbevarande.

Skapa en elegant och miljövänlig utomhusmiljö med Erik Komposit. Dess balanserade färgpalett med matta färger ger en stilfull touch till ditt utomhusutrymme.

SpecifikationerBänkbord Erik Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm grön

Färg grön
Färg silver
Material plast
Material stål
Längd (mm) 1770
Bredd Bordsbredd: 750 mm
Höjd Bordshöjd: 730 mm
Material Återvunnen plast
Sitsdjup 245 mm
Sitshöjd 450 mm
Totaldjup 1850 mm
Vikt 140 kg
Utförande Med ryggstöd
;