Meny

Butikshylla & Brandskåp

När du skapar din butik är det viktigt att tänka på hur din butiksinredning ser ut. Med rätt butikshylla kan du enkelt exponera dina produkter på ett attraktivt sätt så dina kunder hittar det de är ute efter. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av butikshyllor, brandskåp och annan typ av butiksinredning, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Inredning din butik med butikshyllor och brandskåp

En butikshylla kan vara tillverkad helt efter egen specifikation, men ibland räcker det med en standardlösning för att få ordning på din butiksyta. I vårt sortiment har hittar du vår butikshylla Classic, en klassisk butikshylla med möjligheten att byggas ut efter behov. Du börjar med att välja om du vill ha en butikshylla som står fritt i lokalen, alternativt mot vägg. Om du vill ha en fristående hylla är det T-ben som gäller, mot vägg får du L-ben på din butikshylla. Välj därefter inredningen i form av spjut, butikshylla, gallerpanel eller andra typer av inredning till din butikshylla. Du bygger enkelt upp din butikshylla efter ditt behov med andra ord! Vår hyllserie Classic lämpar sig extra mycket i en butik som till exempel en matbutik eller verkstadsbutik.

Har du brännfarligt material i din butik som du vill kunna exponera åt dina kunder men samtidigt förvara på ett tryggt sätt? Ett brandskåp är en utmärkt lösning som ger dig en stor och klar yta dina kunder kan se innehållet genom, utan att för den skull förminska brandskyddet. Vårt brandskåp är testat enligt SP 2369 och kommer med en självstängande dörr som extra säkerhet. Vårt brandskåp är till vår förvaring av brandfarliga varor som till exempel T-röd, Aceton eller liknande, och är godkänt och klassat för att fungera på den svenska marknaden.

Har du frågor kring butiksinredning, butikshylla eller brandskåp?

Är du osäker på vilken typ av butikshylla eller brandskåp som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!