Vad förvaras i ett förvaringsskåp?

När du tänker på förvaringsskåp eller plåtskåp kanske du i första hand tänker på industri och industrirelaterade pinaler. Men ett förvaringsskåp kan användas till mycket mer och det går bra att förvara annat än bara verktyg.

  • Ölands folkhögskola har sina förvaringsskåp i lektionssalarna där de förvarar många olika saker som exempelvis pennor, målarfärger, papper, fotopapper, men även verktyg och spikar. Eftersom de har ha skåpen i lektionssalar ville de ha röda skåp vilket estetiskt passade bättre in i klassrummen.
  • Du kan även förvara vinflaskor - Clarion Hotell packhuset i Kalmar har vinflaskor i sitt låsbara förvaringsskåp. Valet föll på förvaringsskåpet Kalmar eftersom det är stadigt, tåligt och låsbart.
  • Inom vården har man också nytta av förvaringsskåp i plåt. Behandlingshem Villa Lindö förvarar dokument och papper och därför är det extra viktigt att skåpen kan låsas.
  • Även till sportrelaterade produkter fungerar förvaringsskåpen utmärkt. Hockeyföreningen Uddevalla Blue Rocks har sliputrustning till skridskorna i förvaringsskåpet.
vinforvaring.jpg blueRocksHockey.jpg

Vad ska du förvara?

Våra förvaringsskåp