Jobba smart - Höj och sänkbart skrivbord

hoj-och-sankbart-skrivbord.jpg

Kanske har du hört uttrycket lagom är bäst? Det gäller säkert mycket här i livet och det gäller också din arbetsställning. En varierad arbetsställning är det bästa för dig och ditt välbefinnande. Har du ett stillasittande jobb? Det finns några enkla men effektiva sätt att variera din arbetsställning på.

  • Ett sätt är att införskaffa ett höj- och sänkbart skrivbord, då blir det automatiskt enklare att variera arbetsställningen. Höj skrivbordet och arbeta minst halva dagen så är väldigt mycket vunnet.
     
  • Något en del glömmer bort är vad du står på när du väl står upp vid ditt höj och sänkbara skrivbord. Står du upp på ett hårt underlag blir du tillslut trött i benen eftersom det är väldigt jobbigt för kroppen att stå på hårda underlag länge. Och då sätter du dig med följden att du förlorar de positiva effekterna av ett skrivbord som går att höja och sänka. Med en ståmatta blir ståendet mycket enklare.
     
  • Ta mikropauser. Sitt inte vid datorn hela tiden, upp och rör på dig lite då och då. En kopp kaffe vid automaten, ta ett extra varv runt skrivaren eller ännu bättre – om ni har trappor på arbetsplatsen, gå en extra gång i trappan. Efter lunchen kanske du kan ta en liten promenad. Vill du röra på dig lite extra kan du prova pausgympa. Det finns mängder av tips på internet.
     

Höj- och sänkbart skrivbord Smart - Fräscha färger och många storlekar

Alla våra höj- och sänkbara skrivbord

Ståmattor för kontoret

hoj_och_sankbart_skrivbord.jpg