Smartare förvaring med förvaringsbackar

plastbackar.jpgBilden visar förvaringsskåp med modulbackar. I bakgrunden syns extra stora lagerlådor och Eurobackar

Ibland kanske det känns som om världen är upp och ner med småsaker liggande huller om buller? Då är förvaringsbackar ett utmärkt botemedel som hjälper dig att skapa ordning och reda på dina pinaler, samtidigt som du får en stilren och överblickbar miljö på köpet.

Förvaringsboxar Nordic är livsmedelsgodkända och klarar temperaturer från -40˚C till +120˚C. Vilket betyder att du kan använda förvaringsbackarna på ditt kontor, i arkivrummet, på lagret men även i kylrummet. Det finns med andra ord gott om användningsområden för dina förvaringsbackar.

nordic.jpgDet går även utmärkt att trava förvaringsboxar Nordic i varandra (när de är tomma) men även att stapla de på varandra genom att vända ena backen 180˚, och så vidare.

För att fullända förvaringsbackarna går de att komplettera med genomskinliga lock vilket är perfekt om du exempelvis vill ha en mer tillsluten förvaring samtidigt som du vill kunna se vad som finns i backarna utan att behöva lyfta på locket varje gång.

Glöm föralldel inte etiketter om du vill göra förvaringen ännu mer överblickbar. Behöver du även hyllställ har vi många att välja mellan.