Bekvämt och stilrent med lunchstolar Strike

lunchstol-strike.jpg

Lunchstolar som är bekväma, stilrena, uttrycksfulla och effektiva

När du känner att du vill ha bekväma, stilrena men ändå uttrycksfulla och effektiva stolar till lunchrummet eller konferensrummet är Strike ett utmärkt alternativ.

Lunchstolarna Strike är bekväma och stiliga och finns i åtta färgglada färger för att höja stämningen och göra intrycken lite piggare i lunchrummet, konferensrummet, eller varför inte som besöksstol på kontoret?

lunchstol-strike-rod.jpg

Stolarna har perforerad rygg som ger dig en sval och bekväm sittkomfort samtidigt som de kromade stativen är stabila för att klara de påfrestningar en stol som används dagligen utsätts för. Stolen Strike är staplingsbar för att du lätt ska kunna ta fram eller flytta stolen vid behov. 

Andra alternativ av stol Strike

Till dessa stolar kanske du behöver ett passande bord, speciellt om stolarna ska stå i lunchrummet eller i konferensrummet.

lunchbord-strike.jpg

Lunchbordet Shell är enkelt, stilrent och stadigt. Bordsskiva i vitlaminat med kromade stålrörsben och justerbar ställfot för perfekt passform. Med andra ord ett bord som passar nästan överallt men kanske främst i lunchrummet eller konferensrummet. Det här bordet är fällbart och kan med lätthet sättas upp och fällas ihop av en person, vilket betyder att det lämpar sig utmärkt om bordet ska flyttas lite titt som tätt. Men självklart passar det utmärkt även om platsen är lite mer varaktig. Ett perfekt allroundbord. Bordet Shell finns i två längder för din valfrihets skull, 1400 och 1800 millimeter.