Nina Bergöö - Eftermarknad

Runelandhs nyanställer personal och senast i raden är Nina Bergöö. Välkommen till Runelandhs.

nina.jpg

  • Namn: Nina Bergöö
  • Ålder: 33
  • Befattning: Eftermarknad
  • Intresse: Träning, matlagning och bakning
  • Familj: Make och två barn

Från tyska skor till Runelandhs
Nina kommer närmast från Deichmanns skor i Kalmar där hon var butikschef med ansvar över butik och personal. Nu har butiken i Baronens köpcenter, där hon jobbade, lagt ned verksamheten och sedan drygt en månad jobbar Nina hos oss på Runelandhs.

Nina jobbar med eftermarknad vilket bland annat innebär arbete med ordererkännanden, kundkontakter och leveransbevakningar.
– Arbetet är såklart lite annorlunda gentemot skobutiken men jag har kommit in väldigt bra i gänget, alla är hjälpsamma och trevliga. Jag lär mig nya saker hela tiden och arbetet ger variation och utvecklingsmöjligheter, dessutom är det roligt, säger Nina.

Har lagat mat åt Torkel Petersson
Nina har ett gediget matlagningsintresse och för en tid sedan gick hon komvuxutbildningen restaurang och påbyggnad i Uddevalla. I Trollhättan, som inte ligger långt därifrån, finns Sveriges motsvarighet till Hollywood, Trollywood. År 2003 när Nina gick utbildningen spelades den svenska filmen ”Mamma, pappa, barn” in. Och skådisarna skulle såklart ha lite mat i magen och vilka var mer lämpade än restaurangeleverna?
– Det var såklart spännande att veta att etablerade skådisar skulle äta den mat vi lagade. Men allt gick bra och Torkel Petersson berättade iallafall att han var helnöjd med maten, säger Nina och skrattar.

*Torkel Petersson är annars kanske mest känd från filmer som Jalla Jalla och Kopps

 

Skrivet av Klas Lundin 2016-11-22